esu-sushi.se


ESU Hägersten

Njut av smakerna från Japan på ESU SUSHI i Hägersten

ESU SUSHI

Upptäck Äkta Japansk Mat i Hägersten

Välkommen till ESU SUSHI, den ultimata destinationen för äkta japansk mat i Hägersten. Kliv in i en kulinarisk oas där traditionella smaker möter moderna matlagningstekniker och skapar en unik matupplevelse. Fördjupa dig i konsten att göra sushi när våra skickliga kockar skapar varje rulle med precision och expertis, med endast färska ingredienser. Njut av en variation av läckra rätter, inklusive våra signatur-sushi-rullar, smakrika poke bowls, läcker varm mat och uppfriskande drycker. Med fokus på kvalitet och enastående service bjuder ESU SUSHI i Hägersten in dig till en kulinarisk resa som hyllar de rika och mångfaldiga smakerna från Japan.

Meny

Vår meny erbjuder en omfattande variation av läckerheter inspirerade av det japanska köket. Med noggrant utvalda färska råvaror och kreativitet, tillagar vi rätter som tillfredsställer alla smaklökar. Oavsett om du är sugen på sushi, poke bowls eller varma asiatiska rätter, kommer du att hitta en mängd spännande alternativ på vår meny. Utforska våra fantastiska smakkombinationer och låt dig inspireras av vår passion för mat.

Är du alergisk?

Fråga gärna personalen så hjälper vi dig!

Sushi Moriawase

Blandade Sushi och Rullar

Nigiri sushi är en klassisk och elegant form av sushi. Den består av en liten kulle av sushiris som toppas med en skiva färsk fisk eller skaldjur. Nigiri är enkelhet i sin bästa form och låter ingrediensernas kvalitet komma till sin rätt, vilket skapar en harmonisk balans av smaker och konsistenser.
Maki sushi är en populär typ av sushi som innehåller en fyllning av exempelvis fisk, grönsaker eller skaldjur, insvept i sjögräs (nori) och sushiris. Ingredienserna rullas tätt ihop med hjälp av en bambumatta och skärs sedan i små bitar. Maki-rullar kommer i olika smaker och kombinationer, vilket ger ett glädjefyllt och bekvämt sätt att njuta av sushi.

8 bitar

109 SEk

4 Nigiri + 4 Maki

10 bitar

119 sek

6 nigiris + 4 makis

12 bitar

139 sek

8 Nigiri + 4 Maki

16 bitar

179 SEk

10 Nigiri + 6 Maki

20 bitar

249 sek

14 Nigiri + 6 Maki

30 Bitar

379 sek

20 Nigiri + 10 Maki

50 bitar

589 sek

30 Nigiri + 20 Maki

70 bitar

809 sek

40 Nigiri + 30 Maki

Barn Meny

Yaktori

109 SEk

Iris och 2 st kyckling spett /

Panco

119 sek

iris och 2 st friterad kyck/

Barn ris

39 sek

/10 bollar /

Barn Sushi

109 SEk

/lax, avo,maki/

barn maki

109 sek

/avo,gurka 8 bitar/

Nigiri

Shake 8 nigiri LAX

129 SEk

Nigiri lax

Shake 10 nigiri LAX

149 sek

Nigiri lax

Shake 12 nigiri LAX

159 sek

Nigiri lax

Shake 10 nigiri AVOKADO

149 SEk

Nigiri Avokado

Shake 12 nigiri AVOKADO

159 sek

Nigiri Avokado

Poke bowl

Japansk-hawaiiansk fusion

Upplev de livfulla smakerna i vår Poke Bowl, en härlig fusion av japansk och hawaiiansk mat. Ursprungligen från Hawaii kombinerar denna rätt de färskaste ingredienserna med en kreativ twist. I vår Poke Bowl hittar du antingen en bas av sushiris eller blandade grönsaker, toppad med marinerad och tärnad fisk eller skaldjur, tillsammans med en rad färgglada grönsaker, såser och toppings. Varje tugga är en explosion av fräschhet med en harmonisk blandning av texturer och smaker. Njut av denna moderna kulinariska skapelse och låt smakerna från Japan och Hawaii föra dig till en värld av matglädje.

salmon bowl

159 SEk

Rå eller halstrad lax, ris, färsk mango, avokado, sallad mix och speciella såser

TONFISK bowl

159 sek

Marinerad tonfisk, ris, färsk mango, avokado, sallad mix och speciella såser

rÄka bowl

159 sek

Räkor, ris, färsk mango, avokado, sallad mix och speciella såser

Kyckling Bowl

159 SEk

Grillad kyckling, ris, färsk mango, avokado, sallad mix och speciella såser

VEGETARISK BOWL

159 sek

Friterad tofu, ris, färsk mango, avokado, sallad mix och toppad med speciella såser 

Ura Maki 10 Bitar

En Unik Twist på Traditionella Sushi Rullar

Upptäck den konstnärliga skapelsen av Ura Maki, en underbar twist på traditionella sushi rullar. Översatt som "insidan-ut rulle," har Ura Maki en överraskande omvändning av ingredienser, med riset på utsidan och norin (sjögräset) på insidan. Denna unika teknik möjliggör en färgsprakande variation av färska fyllningar, såsom saftiga skaldjur, krispiga grönsaker och krämig avokado, alla rullade ihop i en harmonisk kombination. Varje Ura Maki-rulle är en visuell fröjd, med de livfulla ingredienserna inbäddade i ett delikat lager av sushiris. Upplev innovationen och smakerna i Ura Maki, ett underbart tillskott till din sushi-upplevelse.

Letar du efter en Stark rätt?

De flammasymbolerna definierar våra starka rätter, med en flammasymbol för mildt stark, två
flammasymboler för medium och tre flammasymboler för starkt.

California roll

149 Sek

Marinerad krabb, avokado, gurka, sallad och japansk majonnäs.

SPICY FRITERADE TUNA/lax roll

179 sek

Friterad hel rulla med avokado, gräslök, tonfisk eller lax och 2 olika chilisåser.

Philadelphia roll

179 sek

Färskost, Gurka, Avokado på Halstrad Lax och Teriyaki Sås.

SUPER SPICYTUNA ROLL

189 sek

Friterad rullar med gurka och på Marinerad Tonfisk med gräslök och Tobikka Svart.

Tempura roll

179 sek

Friterad räkor och grönsaker, avokado, gurka, masagorom, teriyaki sås och chilimajo.

SPICY TUNA ROLL

169 sek

Tonfisk, avokado, gurka, gräslök, chili och majonnäs.

ESU'S SPECIELLA ROLL

189 sek

Rullar med lax, krabb, gurka, avokado och gräslök, med varje bitar friterad.

Vegetarisk roll

149 sek

Friterad tofu, avokado, gurka och grönsaker.

Vegetarisk Sushi

En Fusion av Smaker och Komfort

Upplev en härlig mångfald av vegetarisk sushi som kommer att föra dig på en resa av smaker och enastående kulinariska upplevelser. Från krispiga och smakfulla Tempura Grönsaker till perfekt rullade Avokado Maki, varje rätt är noggrant skapad för att tillfredsställa dina smaklökar. Utforska den delikata harmonin av smaker i vår Handrullade Veggie Temaki, där en kombination av färska grönsaker omfamnas av sjögrässkiktet för en smakrik tugga. Förundras över de läckra smaker av våra Veggie Gyoza, där varje tugga av de små dumplingsarna erbjuder en explosion av vegetarisk godhet. Njut av de uppfriskande smakerna av vår Alg- och Salladssallad, där den fräscha och knapriga texturen av sjögräs och grönsaker samsas på tallriken. Missa inte den utsökta kombinationen av kryddig Tofu eller den näringsrika godheten i Edamamebönor. Varje vegetarisk sushi-rätt bjuder på ett unikt smakäventyr som visar upp vårt kreativa och konstnärliga köksteam. Upptäck den livfulla smakpaletten och den kulinariska variationen med vårt frestande urval av vegetariska sushi-rätter. Vårt mål är att erbjuda dig en enastående smakupplevelse och visa upp hur vegetarisk mat kan vara både läcker och njutbar. Låt våra små rätter föra dig in i en värld av vegetarisk sushi som kommer att överraska och glädja dina smaklökar på varje tugga.

8 bitar

109 sek

4 Nigiri + 4 Maki

10 bitar

119 sek

6 Nigiri + 4 Maki

12 bitar

139 sek

8 Nigiri + 4 Maki

16 bitar

179 sek

10 Nigiri + 6 Maki

Sashimi Moriawase

Färskhet och Elegans i Varje Skiva

Upptäck konstnärligheten och renheten i smaker med vårt utvalda sortiment av Sashimi. Ömt skivade bitar av de finaste, färskaste skaldjuren presenteras med expertis för att framhäva deras naturliga skönhet och smak. Varje skiva Sashimi visar upp unika smaker och texturer av premiumfisk, som lax, krämig tonfisk, saftig guldstjärt och mer. Njut av enkelheten och elegansen i denna traditionella japanska rätt, där fokus ligger på kvaliteten och färskheten hos ingredienserna.

Liten

179 sek

12 Bitar

stor

229 sek

16 Bitar

Varmrätter

Delikata, färgstarka, kreativa, smakrika, varierade, kulinariska.

Välkommen till våra varma rätter som tar dig med på en smakresa genom det bästa av det japanska köket. Från våra konstfullt ångade dumplings till den krispiga karaage-kycklingen och den doftande Yakaniku. Prova vårt Panko-panerade kycklingspett och utforska smakerna i vår färgstarka Bibimbap. Om man vill prova på olika rättar, kan vi varmt anbefala en Bento Lada. Varje rätt är en kärleksfull komposition av smaker och traditioner.

Dumpling

149 sek

(VÄLJ KYCKLING / VEG / RÄKOR)

9 st. stekt dumpling, serveras med ris och grönsallad

KARAaGE KYCKLING

149 sek

Friterad kyckling, ris, sallad och sweet chili sås 10st

PANKO KYCKLING

149 sek

Friterad kyckling, ris, japansk majonnäs och sallad

YAKINIKU

149 sek

Finstrimlad kött, ris och japansk sallad

BIBIMBAP

159 sek

(VÄLJ KÖTT / KYCKLING / VEG / LAX)

Marinerade grönsaker, stekt ägg, serveras med ris och stark sås

BENTO LÂDA

169 sek

Yakiniku, kyckling spett, sushi (4 bitar), ris och sallad

Tillbehör

Utsökt, varierat, lockande.

Upplev de livfulla smakerna och den kulinariska mångfalden med vårt frestande urval av tillbehör. Oavsett om du letar efter något krispigt, sött eller syrligt, kommer våra tillbehör att komplettera din måltid och ta dig med på en smakresa du sent kommer att glömma.

EDAMAME BÖNOR

70 sek

SJOGRÄSSALLAD

70 sek

KIMCHI

70 sek

BLÄCKFISK SALLAD

70 sek

CHILI MAJO

20 sek

Drycker

Uppfriskande Drycker: Släck Törsten med Stil och prova på äkta japansk bubblande läsk.

Japansk dryck

35

övriga Dryck

30

Boka ditt bord på ESU SUSHI i Hägersten

Boka Bord

Höj din kulinariska resa med en bokning på ESU SUSHI i Hägersten. Upptäck den perfekta harmonin av smaker i varje tugga.

Sushi Restaurang i Fruängen, Hägersten

ESU SUSHI i Hägersten bjuder vi dig på en upplevelse av de utsökta smakerna av traditionell japansk mat i en varm och välkomnande atmosfär. Oavsett om du planerar en romantisk middag för två eller en sammankomst med vänner och familj, erbjuder vår restaurang olika sittplatser för att passa dina behov. Boka ditt bord nu och ge dig ut på en kulinarisk resa där varje rätt är en konstnärlig skapelse, tillagad med omsorg och de färskaste ingredienserna. Vårt uppmärksamma personal är dedikerade till att erbjuda enastående service, vilket garanterar att din matupplevelse blir minnesvärd. Boka bord idag och upptäck magin hos ESU SUSHI i Hägersten.

Hägersten

Vantörsvägen 279, 129 55 Hägersten

Öppettider

Måndag till Fredag: 11:00 till 20:00
Helgen : 12:00 till 20:00

Phone

08-580 155 55

ESU Hägersten Bokning

Läs recensioner från våra kunder.