esu-sushi.se

Välkommen till ESU SUSHI

Vi Skapar Autentiska Japanska Matupplevelser

esu logo no background

Asiatisk mat skapad med färska ingredienser

Hos ESU SUSHI strävar vi efter att ge dig en autentisk smak av Japan. Med en passion för kvalitet och en strävan efter excellens, bjuder vi dig på en kulinarisk resa. Från traditionell sushi till smakrika varma rätter är vår meny noga utformad med precision och omsorg för att visa den sanna essensen av japansk matlagning.

Sushi Restaurang Rissne

Upptäck Essensen av Japansk Matkultur hos ESU SUSHI

Hos ESU SUSHI är vi stolta över att kunna erbjuda en extraordinär matupplevelse till våra gäster. Vårt team av skickliga kockar kombinerar älskade japanska matlagningstraditioner med en modern touch, vilket resulterar i en symfoni av smaker som kommer att kittla dina smaklökar.

Vi tror på att kvalitet är av yttersta vikt, och därför väljer vi noggrant ut de färskaste ingredienserna till våra rätter. Från saftig sashimi till delikata sushi-rullar, varje tugga visar på den dedikation vi har för att leverera de finaste kulinariska skapelserna.

Vi strävar efter att skapa en inbjudande och varm atmosfär där varje besök på ESU SUSHI blir en oförglömlig upplevelse. Vårt vänliga personal är alltid redo att hjälpa till och se till att din matupplevelse är inget annat än enastående.

Njut av konsten att göra sushi, smaka på de rika smakerna av varma rätter och upptäck den unika kombinationen av enkelhet och sofistikering som definierar vår meny.

Kom och upplev höjdpunkten av japansk kulinarisk excellens hos ESU SUSHI. Fördjupa dig i vår värld av smaker, där kvalitet aldrig kompromissas och varje rätt är ett vittnesmål om vår passion för att leverera en extraordinär matupplevelse.

Upptäck kulinariska läckerheter på ESU SUSHI

"en utsökt meny skapad med passion och precision."

Kontakta oss!

Restauranger I Stockholm

Kavallerivägen 4a, 174 58 Sundbyberg

08-651 15 55

Vantörsvägen 279, 129 55 Hägersten

08-580 155 55

Reservation

Boka Bord på ESU Sushi

Att boka på ESU SUSHI är snabbt och enkelt. Reservera ditt bord idag för att njuta av en oförglömlig matupplevelse. Oavsett om det är en romantisk middag för två eller en sammankomst med vänner och familj, är vi här för att göra din matupplevelse exceptionell.