esu-sushi.se


ESU Sundbyberg

Upptäck de kulinariska läckerheterna på ESU SUSHI i Sundbyberg.

ESU SUSHI

Upplev Enastående Japansk Matkonst i Sundbyberg

Välkommen till ESU SUSHI i Sundbyberg, en kulinarisk destination som bjuder in dig att njuta av utsökta smaker från det japanska köket i hjärtat av Sundbyberg. Vår restaurang kombinerar traditionella japanska matlagningsmetoder med en modern twist och erbjuder ett frestande urval av sushi, poke bowls, varma rätter och uppfriskande drycker. Med endast de finaste ingredienserna skapar vi rätter som visar upp harmonin mellan smaker, texturer och presentation. Oavsett om du längtar efter den delikata konsten med sushi, de djärva smakerna av varma rätter eller de färgstarka skålarna med poke, så erbjuder vår meny något för alla smaker och preferenser. Fördjupa dig i den inbjudande atmosfären på ESU SUSHI i Sundbyberg och låt vår uppmärksamma personal guida dig genom en minnesvärd matupplevelse som hyllar essensen av det japanska köket.

esu restaurang
traditionell sushi restaurang stockholm

Meny

Vår meny erbjuder en omfattande variation av läckerheter inspirerade av det japanska köket. Med noggrant utvalda färska råvaror och kreativitet, tillagar vi rätter som tillfredsställer alla smaklökar. Oavsett om du är sugen på sushi, poke bowls eller varma asiatiska rätter, kommer du att hitta en mängd spännande alternativ på vår meny. Utforska våra fantastiska smakkombinationer och låt dig inspireras av vår passion för mat.

Är du alergisk?

Fråga gärna personalen så hjälper vi dig!

Sushi

Blandade Sushi och Rullar

Nigiri sushi är en klassisk och elegant form av sushi. Den består av en liten kulle av sushiris som toppas med en skiva färsk fisk eller skaldjur. Nigiri är enkelhet i sin bästa form och låter ingrediensernas kvalitet komma till sin rätt, vilket skapar en harmonisk balans av smaker och konsistenser.
Maki sushi är en populär typ av sushi som innehåller en fyllning av exempelvis fisk, grönsaker eller skaldjur, insvept i sjögräs (nori) och sushiris. Ingredienserna rullas tätt ihop med hjälp av en bambumatta och skärs sedan i små bitar. Maki-rullar kommer i olika smaker och kombinationer, vilket ger ett glädjefyllt och bekvämt sätt att njuta av sushi.

10 bitar

139 SEk

6 Nigiri + 4 Maki

12 bitar

159 sek

8 Nigiri + 4 Maki

16 bitar

199 sek

10 Nigiri + 6 Maki

20 bitar

249 SEk

12 Nigiri + 8 Maki

30 bitar

379 sek

20 Nigiri + 10 Maki

50 bitaR

589 sek

30 Nigiri + 20 Maki

70 bitar

809 sek

40 Nigiri + 30 Maki

Poke bowl

Japansk-hawaiiansk fusion

Upplev de livfulla smakerna i vår Poke Bowl, en härlig fusion av japansk och hawaiiansk mat. Ursprungligen från Hawaii kombinerar denna rätt de färskaste ingredienserna med en kreativ twist. I vår Poke Bowl hittar du antingen en bas av sushiris eller blandade grönsaker, toppad med marinerad och tärnad fisk eller skaldjur, tillsammans med en rad färgglada grönsaker, såser och toppings. Varje tugga är en explosion av fräschhet med en harmonisk blandning av texturer och smaker. Njut av denna moderna kulinariska skapelse och låt smakerna från Japan och Hawaii föra dig till en värld av matglädje.

LAX bowl

159 SEk

Rå eller halstrad lax, ris, färsk mango, avokado, sallad mix, och speciella såser

TONFISK bowl

159 sek

Marinerad tonfisk, ris, färsk mango, avokado, sallad mix och speciella såser

räka bowl

159 sek

Räkor, ris, färsk mango, avokado, sallad mix och speciella såser

Kyckling Bowl

159 SEk

Grillad kyckling, ris, färsk mango, avokado, sallad mix och speciella såser

Vegetarisk Bowl

159 sek

Friterad tofu, ris, färsk mango, avokado, sallad mix, toppad med speciella såser

Barn Meny

Yaktori

109 SEk

Iris och 2 st kyckling spett /

Panco

119 sek

iris och 2 st friterad kyck/

Barn ris

39 sek

/10 bollar /

Barn Sushi

109 SEk

/lax, avo,maki/

barn maki

109 sek

/avo,gurka 8 bitar/

Ura Maki

En Unik Twist på Traditionella Sushi Rullar

Upptäck den konstnärliga skapelsen av Ura Maki, en underbar twist på traditionella sushi rullar. Översatt som "insidan-ut rulle," har Ura Maki en överraskande omvändning av ingredienser, med riset på utsidan och norin (sjögräset) på insidan. Denna unika teknik möjliggör en färgsprakande variation av färska fyllningar, såsom saftiga skaldjur, krispiga grönsaker och krämig avokado, alla rullade ihop i en harmonisk kombination. Varje Ura Maki-rulle är en visuell fröjd, med de livfulla ingredienserna inbäddade i ett delikat lager av sushiris. Upplev innovationen och smakerna i Ura Maki, ett underbart tillskott till din sushi-upplevelse.

Letar du efter en Stark rätt?

De flammasymbolerna definierar våra starka rätter, med en flammasymbol för mildt stark, två flammasymboler för medium och tre flammasymboler för starkt.

KRISPIG California

149/79

Krabb, avokado, gurka, krispig sallad och japansk majonnäs.

SPICY

169/89

Tonfisk eller lax, avokado, gurka och koreansk stark sås.

Philadelphia

189/95

Färskost, Gurka, Avokado på Halstrad Lax och Teriyaki sås.

Superspicy Tuna

189/95

Friterad rullar med gurka och på Marinerad Tonfisk med gräslök och Tobikka Svart.

Tempura

189/95

Friterad räkor och grönsaker, avokado, gurka, masagorom, teriyaki sås och chilimajo.

Vegetarisk

149/79

Sallad, avokado, gurka, tofu, friterad grönsaker och rättika.

ESU Special

189/95

Rullar med lax, krabb, gurka, avokado och gräslök, med varje bitar friterad.

Friterad Spicy

179 / 95

Friterad rullar med Tonfisk eller lax, gurka, avokado, chilimajo och stark sås.

Varm Rätter

En Fusion av Smaker och Komfort

Njut av vår lockande urval av värmrätter som kombinerar det bästa av japanska och asiatiska smaker. Från den smakrika Yakiniku, grillad till perfektion och sprudlande av rökig godhet, till den krispiga Panko Kycklingen som erbjuder en underbar krispighet med varje tugga. Upplev de rika smakerna och texturerna i Bibimbap, en koreansk risbunke fylld med grönsaker och ett val av protein, eller njut av den lockande hettan i Spicy Kyckling. Vår Bento Box erbjuder en komplett måltid med en variation av läckra rätter, medan Karaage Kycklingen erbjuder ömt marinerade kycklingbitar som är friterade till krispighet. Missa inte heller Dumplings, små, aptitretande paket fyllda med smakrik godhet, eller den tröstande Yakidon, en smakrik kombination av grillad kyckling och kryddat ris. Låt våra värmrätter föra dig till en värld av smakupplevelser och kulinarisk njutning.

Yakiniku

159

Finstrimlad kött, ris och japansk sallad

Panko Kyckling

149

Friterad kyckling spett, ris, japansk majo och sallad

Bibimbap

169

(VÄLJ KÖTT / KYCKLING / VEG / LAX)

Marinerade grönsaker, stekt ägg, serveras med ris och stark sås

Spicy Kyckling

149

Friterad Kyckling med Stark Sås, Ris & Sallad

BentoLÅDA

199

Yakiniku, Kyckling Spett, Sushi (4 Bitar)

Marinerade grönsaker, stekt ägg, serveras med ris och stark sås

Karaage Kyckling

149

Friterad kyckling, ris, sallad, sweet chili sås 10st

Dumplings

159

(VÄLJ KYCKLING / VEG / RÄKOR)

9 st. stekt dumpling, serveras med ris och grönsallad

Sashimi

Färskhet och Elegans i Varje Skiva

Upptäck konstnärligheten och renheten i smaker med vårt utvalda sortiment av Sashimi. Ömt skivade bitar av de finaste, färskaste skaldjuren presenteras med expertis för att framhäva deras naturliga skönhet och smak. Varje skiva Sashimi visar upp unika smaker och texturer av premiumfisk, som lax, krämig tonfisk, saftig guldstjärt och mer. Njut av enkelheten och elegansen i denna traditionella japanska rätt, där fokus ligger på kvaliteten och färskheten hos ingredienserna.

Kockens Val

229

liten

169

Stor

299

FamiljMix

30 bitar

389 SEk

10 Nigiri + 10 Maki + 10 Ura Maki (VÄLJA)

50 bitar

599 sek

20 Nigiri + 20 Maki + 10 Ura Maki (VÄLJA)

70 bitar

829 sek

30 Nigiri + 20 Maki + 20 Ura Maki (VÄLJA)

Små Rätter

Fulla av Smak och Variation

Njut av en läcker mångfald av Små Rätter som bjuder på en explosion av smaker och en stor variation av kulinariska upplevelser. Från krispiga och smakrika Friterad Maki till perfekt friterade Tempura Räkor, varje rätt är noga utformad för att kittla dina smaklökar. Upptäck den handrullade godheten av Temaki, där en blandning av färska ingredienser är inlindade i en delikat sjögräskon. Fördjupa dig i de ljuvliga dumplingsarna med våra smakfulla Gyoza, eller njut av de uppfriskande smakerna av Bläckfisksallad och Sjögrassallad. Missa inte den utsökta kombinationen av Spicy Kyckling eller den hälsosamma godheten i Edamame. Varje små rätt erbjuder ett unikt smakäventyr som visar upp vårt kulinariska teams konstnärlighet och kreativitet. Upplev de livfulla smakerna och den kulinariska mångfalden med vårt frestande urval av Små Rätter.

Temaki

59

Sjögräs, krabb, lak, avokado och gurka

Friterad Maki

89

Välj lax, tonfisk eller avokado (marinerad)

Tempura räkor

89

Grönsaker, friterad räkor och chilimajo

Gyoza

79

Spicy Kyckling

79

Friterad kyckling med stark sås

Sashimi

79

4 bitar blandade fisk

Bläckfisksallad

70

Sjögrässallad

59

Edamame bönor

70

Drycker

Japansk dryck

35

Övriga Dryck

30

Läs recensioner från våra kunder.

Boka din plats för lunch eller middag på ESU SUSHI i Sundbyberg.

Boka Bord

Upplev de kulinariska läckerheterna hos ESU SUSHI i Sundbyberg. Säkra din bokning och förbered dig för en extraordinär matupplevelse.

Sushi Restaurang i Rissne, Sundbyberg

På ESU SUSHI i Sundbyberg bjuder vi in dig att njuta av konsten av japansk mat. Oavsett om du söker en intim middag eller en fest med vänner, erbjuder vår restaurang en charmig och inbjudande miljö. Genom att reservera din plats säkerställer du att din matupplevelse blir sömlös och anpassad efter dina preferenser. Vårt dedikerade team är engagerat i att leverera enastående service och skapa minnen som varar livet ut. Boka din plats idag och upptäck de kulinariska underverken hos ESU SUSHI i Sundbyberg.

Sundbyberg

Kavallerivägen 4a, 174 58 Sundbyberg

Öppettider

Måndag till Fredag: 11:00 till 20:00
Helgen : 12:00 till 20:00

Telefon

08-651 15 55

ESU Sundbyberg Bokning